Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor polyamoristen van België en Nederland

Schrijf je in

De beste boeken over polyamorie

De beste boeken over polyamorie

Er zijn veel goede boeken over polyamorie, en het kan moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Als je op zoek bent naar wat begeleiding, hier zijn onze top keuzes.

Waarom boeken lezen over polyamorie?

Boeken kunnen een geweldige manier zijn om over een nieuw onderwerp te leren, en polyamorie is niet anders. Lezen over de ervaringen van andere mensen met polyamorie kan je helpen om de ins en outs van dit type relatie te begrijpen en te beslissen of het iets voor jou is.

Natuurlijk, niet alle boeken over polyamorie zijn gelijk geschapen. Sommige zijn beter dan andere in het geven van nauwkeurige informatie en nuttig advies. Om je te helpen de beste boeken over polyamorie te vinden, hebben we een lijst van onze favorieten samengesteld.


De beste boeken over polyamorie

De integere slet door Dossie Easton en Janet Hardy

Dit klassieke boek is een must-read voor iedereen die meer wil leren over polyamorie. Het behandelt onderwerpen als communicatie, jaloezie, en het creëren van gezonde relaties. Het boek wordt ook wel de bijbel van polyamorie genoemd.Ik hou van jou en hou en jou door Nathalie Cardinaals

Dit boek is een geweldige bron voor mensen die wensen te starten in polyamorie. Je krijgt heel veel informatie die als starter in polyamorie een nuttig kan zijn. Het boek is doorspekt met quote's en weetjes over polyamorie. Ook de begrippenlijst voor polyamorie in het boek is zeer handig.

More Than Two door Franklin Veaux en Eve Rickert

Dit boek is een uitgebreide gids voor polyamorie, die alles behandelt van communicatie tot het creëren van werkbare relatiestructuren binnen polyamorie. Als je op zoek bent naar een grondige verkenning van polyamorie, dan is dit het boek voor jou.

Love Unlimited: Liefde delen in de praktijk door Leonie Linssen

Wie opzoek is naar een boek om polyamorie in de praktijk om te zetten, moet dit boek kopen. Het is een toegankelijk en inspirerend boek die zeer praktijkgericht is.

Er zijn nog heel wat andere boeken over polyamorie. Heb jij nog tips? Heb je advies dat je wil delen met anderen? Deel ze dan gerust in de reactie hieronder.


Heb je iets gehad aan dit blog bericht? Denk je dat polyamorie iets voor jou is? Twijfel niet en schrijf je gerust in op onze website. Je krijgt 7 dagen gratis proefperiode.

Schrijf je hier GRATIS in