Hoi, gast! Heb je momenteel nog geen account bij ons? Schrijf je in en word lid van de leukste online gemeenschap voor polyamoristen van België en Nederland

Schrijf je in

Welkom op PolyDating.eu - Dating en community site voor polyamorie

Welkom op PolyDating.eu - Dating en community site voor polyamorie

Vandaag zijn we trots te melden dat PolyDating.eu gelanceerd is. PolyDating.eu is de nieuwste polyamorie datingsite van België en Nederland. Met Polydating willen we een moderne en toegankelijke site bezorgen aan de polyamorie community.

Vanuit de poly gemeenschap is er al langer vraag naar een nieuwe datingsite specifiek gericht op polyamorie. Veel traditionele datingsites en apps gaan nog steeds uit van een klassieke, monogame relatie. Ze zijn ook daarop gebaseerd. Veel polyamoristen voelen zich dan ook niet thuis op die klassieke datingsites. Er is dus vraag naar een datingsite voor niet monogame mensen.

Datingsite voor polyamorie

Met PolyDating hopen we hiermee dus een antwoord te bieden aan de vraag van de community. Om aan die vraag te voldoen staan we er op nauw contact te houden met die community. Op die manier willen we de website optimaal aanpassen aan de behoefte van de polyamoristen. Een polyamorie dating site gemaakt voor en door niet monogame mensen.

Wat kan je allemaal op PolyDating.eu

PolyDating wil meer dan alleen maar een datingsite zijn. We willen echt werken aan het community gevoel. Deze website is dan ook eerder "community based". Gericht dus op een online gemeenschapsbeleving. Dit doen we door meer dan alleen profielen aan te bieden.

We bieden onze leden:

  • Een centrale tijdlijn
  • Persoonlijk profiel
  • Foto albums
  • Blogs
  • Dates maken
  • Groepen maken
  • Berichten versturen en chat

Daarnaast hebben we bijzondere aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de website. We zijn gestart vanuit het "mobile first" principe. PolyDating.eu is geoptimaliseerd om te gebruiken op mobiele toestellen.

Ik hoop samen met jullie dat we van PolyDating.eu een succes kunnen maken.

Nico van Polydating.eu